top of page

B&B Vicus, dat zijn wij; Katia, David en de kinderen Samuel en Louis. Door de passie voor vakantie, cultuur en uiteraard onze prachtige provincie Limburg zijn wij jouw gastgever!

Jullie gastgevers

Een oude droom...

 

Reeds jaren droomden wij van het "verwennen" van gasten, het promoten van onze mooie provincie met passie. Daarom dat wij deze mooie Hoeve (in het Latijn ‘Vicus’ ) omgetoverd hebben tot een kleinschalige Bed en Breakfast waar wij kunnen zorgen voor een rustgevend en kindvriendelijk verblijf, en indien gewenst tal van tips en adviezen om de dag mooi te vullen.

 

Omdat toerisme en de omgeving onze passie zijn hebben wij tal van geheime tips en adresjes om jouw verblijf tot een absolute topper te maken in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Omdat wij zelf ook 2 kinderen (Samuel en Louis)  hebben, is de B&B kindvriendelijk en zeer toegankelijk. Terwijl de ouders genieten; kunnen de kinderen spelen in de ruime (omheinde) tuin.

 

Avonds smaakt een glaasje wijn des te meer in de prachtige tuin.

Weet je niet welke van de talloze uitstappen te kiezen in het prachtige Bilzen en omgeving? Dan adviseren Katia en David jullie met veel plezier!

Iedere gast krijgt immers een (zelf gemaakt) boekje met onze aanbevelingen en tips.

Hopelijk mogen wij jullie snel verwelkomen in onze B&B om samen een welkom aperitief te drinken.

Katia, David, Samuel en Louis.

De rust van een oude Hoeve

​

Rust is een zeldzaam gegeven in onze hectische maatschappij. Daarom dat ook wijzelf de rust hebben opgezocht van een oude Hoeve; door zijn specifieke karakter, unieke karaktetrekken die door de tand des tijds alleen maar beter aanvoelen, krijg je al snel een gevoel van innerlijke rust, het genot om even de riemen wat losser te laten. Dat gevoel willen wij ook met onze gasten delen!

Fietsroutes

Als ex-eliterenner heeft David een passie voor het fietsen. Geen enkel wegje of heuvel is een geheim voor ons, daarom dat wij onze gasten de mogelijkheid bieden om gepersonaliseerde ritten uit te stippelen. David heeft reeds tal van gps ritten klaar liggen, maar geef ons gerust door wat jouw wensen zijn: hoe lang moet de rit zijn, veel of weinig hoogtemeters, lange- of korte beklimmingen, enz... . Wij bezorgen dan een rit op op maat uitgewerkt (gpx file), geheel gratis!

bottom of page