top of page

Locatie

Logen in Bilzen, Haspengouw

B&B Vicus in Bilzen ligt zeer vlot bereikbaar en dicht bij de autosnelweg E313. Eens aangekomen ben je dan weer op een boogscheut verwijderd te midden van een prachtig en gloeiend landschap vol kleine wegen die wachten om ontdekt te worden, terrasjes die je doen nadenken in welke tijd wij zijn, enz...

 

De ideale uitvalsbasis voor jouw vakantie in Zuid-Oost Limburg​Met de wagen ben je direct in onze B&B, met de fiets kan je voor de deur via het befaamde fietsroutenetwerk ontdekken dat je met de mooiste uithoekjes van ons prachtige Haspengouw laat genieten. Of toch liever te voet via de talrijke wandelroutes die wederom vertrekken aan onze B&B.

Het aanbod aan activiteiten, bezienswaardigheden en culinaire verwennerijen is vermoedelijk te groot om tijdens jouw verblijf allemaal te ontdekken. Daarom dat wijzelf je graag bijstaan met advies 'op maat' voor een geslaagde uitstap. of het nu is om een fiets of Vespa te huren, om te weten welke wandeling de mooiste plekjes vertoont of waar je in een authentieke sfeer kan eten; David en Katia staan jou met veel enthousiasme ter beschikking! 

bottom of page